
Φεστιβάλ Εθελοντισμού «κύκλος», έλα & εσύ στον κύκλο της προσφοράς για τον άνθρωπο και τον κόσμο γύρω μας!
Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, η Μονάδα «Θάλπος Καλαμάτας» και ο Φορέας «Θάλπος – Ψυχική Υγεία», σας καλούν στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού «κύκλος», που πραγματοποιείται στην πόλη της Καλαμάτας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας!
Σκοπός στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού «κύκλος» είναι να συνδέσει εθελοντές με κοινωνικούς φορείς της Καλαμάτας και να αναδειχθεί η δύναμη του εθελοντισμού για τον άνθρωπο και τον κόσμο γύρω μας!
30 κοινωνικοί φορείς της πόλης σας περιμένουν με χαρά για να γνωρίζετε το έργο τους και συζητήσετε για ευκαιρίες εθελοντισμού στο κάθε φορέα. Μέσα από τις παράλληλες δράσεις που θα λειτουργήσουν στο χώρο του Φεστιβάλ από τις 14:00 έως 20:00 το κοινό θα συμμετάσχει σε μια διαδραστική και πλούσια εμπειρία.
ενημερωτικά stands ◌ βιωματικές δράσεις & εργαστήρια ◌ παρουσιάσεις & προβολές
live συνεντεύξεις ◌ μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε & να γιορτάσουμε
Η Ελένη Λιάσκα, ο Θοδωρής Σαραντόπουλος και ο Μανώλης Σιφογιωργάκης θα κάνουν live αναμετάδοση του Φεστιβάλ από την συχνότητα του KISS 89.0. Μαζί μας θα είναι ο Γιάννης Δρίτσας με τον οποίο θα μιλήσουμε για τον εθελοντισμό και το Φεστιβάλ θα κλείσει με τις μουσικές του DJ Nektarios K., του δικού μας Νεκτάριου – νοσηλευτή της Μονάδας «Θάλπος Καλαμάτας».
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και διεξάγεται με την ευγενική υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας ΦΑΡΙΣ.




